Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet neostrada 20 mb/s livebox

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Od 2 dni mam internet neo 20 mb/s tp z livebox. Internet jest ok, ale od czasu do czasu mam dziwne sytuacje. Co około 1h internet mi przerywa. Dzwoniłem do nich, ale już 4 raz wmawiają mi, że mam wirusy... Ciekawe jak -.-. Lapek świeżo po foracie i komp też. Plików prawie nie pobieram, a nie wierzę, że ktoś mi się do kompa włamał.... Co zrobić? Muszę resetować modem, co bardzo uprzykrza podczas grania..

graphic.png

Opublikowano

oni leca w chuja mi mowili ze mam wirusy na PS3 ...

Dodam ze beda ci przykrecali kurek jak nie opierdolisz ich raz w tygodniu.

LiveKlock na USB traci polaczenie wiec nie podlaczaj przez to gowno.

Dodam ze co miesiac bedziesz dostawal inna kwote do zaplacenia

ja za 1 mb placilem 100zl a dostawalem raz rachunek 120 , 105 , 95,

Opublikowano

Dobra ma router inny. Znowu kurwa nie dziala. Tym razem to wina modemu! Na pewno nie jest to wina routeru pentagram. Internet ojciec podpisal, ze testowo przez miesiac mozemy testowac ( jako spoldzielnia w bloku ) za 80% ceny. Zjebany ten net... Co 50 min przerywa i musze leciec do modemu. Po podlaczeniu przez kabel do laptopa tez pada po okolo godzinie. Live 2 generacji. Dzwonilem chyba 6 razy. I ciagle: Ale prosze pana! Pan na pewno ma jakies wirusy! to nie mozliwe, zeby takie cos sie wydarzylo. Potem zadzwonilem znowu: -

Witam. Internet mi przerywa co okolo godzine.

- Prosze sprawdzic czy nie posiada pan wirosow na komputerze

- Ale aktualnie na surfuje po internecie na ps3!

- to niech pan sie upewni czy na plej stejszyn trzy nie ma pan wirosow.

Po tym sie wkurwilem...

Chyba jednak nie wezme na dluzej tego neta.... zostaje przy koba 30mb/s

graphic.png

Opublikowano

Do tej pory myślałem że tylko ja takie problemy z netem mam, bo tak samo mam jak El Piloto ...

Już mam Dość tego Liveboxaa...

18706.png

47991.png

47954.png

15091.gif

Jak Pomogłem Daj Like.

Opublikowano

Bo się nie bierze jakiegoś hujowego routera od TP tylko można wziąć te 20mb/s ale samemu kupić porządny router bo te od nich to się do niczego nie nadają, Kup sobie TP-Link za 200zł i gwarantuje ci że wszystko będzie ok. Mi też proponowali ten router ( livebox) Ale ja zwiększyłem sobie tylko prędkość i sam kupiłem router....

PS: Zadzwoń do nich i nagraj :P potem pójdź do salonu i odtwórz komuś to z tym że na PS3 masz wirusa :D :D rozjebałeś mnie z tym :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...